Klever BV Theo

Landbouwdiensten Harmelen
Neem vandaag contact op

Geen beoordelingen
Adres
Utrechtsestraatweg 19 A Kaart
Plaats
3481 LA  Route Harmelen
Telefoon
0348 444 529
Fax
0348 444 447
E-Mail
info@theoklever.nl
Twitter
@TheoKleverBV
Website

Informatie

Bij Theo Klever B.V. bent u aan het goede adres voor alle soorten grond-, weg- en waterbouwwerken. Ons team is gespecialiseerd in het reinigen van sloten, maaien van bermen, beschoeiingen zetten en onkruidbestrijding. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor baggerwerkzaamheden, verhuur van pontons en het leggen van kabels en leidingen. Binnen ons familiebedrijf werken wij intensief samen met een enthousiast team vakmensen om dagelijks- en planmatig onderhoud uit te voeren voor gemeenten, aannemers, provincies, recreatie- en waterschappen en particulieren. Wij denken met u mee en voeren het werk efficiënt uit. Door onze jarenlange ervaring zijn we tevens in staat om onze klanten ten alle tijden van een juist en eerlijk advies te voorzien. Voor ons staat het leveren van kwaliteit, het ontzorgen en meedenken met onze klanten voorop, tegen zo efficiënt mogelijke kosten zonder de flora en fauna uit het oog te verliezen. Wij geven onze mensen hierbij de ruimte om zich verder te ontwikkelen en te groeien. Samen met onze opdrachtgevers werken wij continu aan het verbeteren, optimaliseren en innoveren van de kwaliteit, service en onderhoud op lange termijn, zodat we het verschil maken voor nu en in de toekomst. Theo Klever B.V. is al ruim 25 jaar een begrip in grond-, weg- en waterbouw. Met een veelzijdig eigen voertuigenpark en zeer bekwame medewerkers kunt u bij elk project rekenen op onze kennis, kunde, middelen en materialen.

Klever BV Theo is gevestigd op Utrechtsestraatweg 19 A . Het volgende wordt aangeboden: Landbouwdiensten In Harmelen zijn er 2 andere Landbouwdiensten. Een overzicht is hier te vinden.

Keywords Bedrijven, Particulieren, Baggerwerkzaamheden, Bouwrijp maken, Graafwerk, Grashakselen, Grasmaaien, Grondverzet, Hooi persen, Loonwerk, Onderhoud, Rijplatenverhuur, Slotenonderhoud / reinigen, Baggerboot, Graafmachine, Kipper, Kraan, Maaiboot, Maaier, Minigraver, Minikraan, Tractor, Gratis offerte, Begane grond, Agrarische werkzaamheden.

Beoordelingen

Deze advertentie is nog niet beoordeeld:

Uw commentaar over Klever BV Theo

Give stars

Openingstijden

Betalingsmogelijkheden

Cash

Categorieën

Landbouwdiensten
0348444529 0348-444-529 +31348444529

Kaart Utrechtsestraatweg 19 A

Loading map...